Læseanbefalinger til juleferien

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

 
Hver uge samler jeg op på nyhederne og tendenserne i den digitale mediebranche. Det hedder Digital Ugerevy, og i mailen får du også nye artikler her fra Medieblogger.
 
Tilmeld dig nu - så går du ikke glip af noget:

For mig er juleferien en oplagt tid til at få læst – især bøger. De mange mørke og kolde timer, hvor man helst opholder sig indendøre, bliver kun endnu mere hyggelige, hvis man har noget godt læsestof, synes jeg.

Som mange af jer ved, er jeg stor fan af Twitter, så jeg til selvfølgelig til min yndlingsplatform, da jeg skulle bruge anbefalinger til ferielæsningen.

Jeg har tidligere læst gode bøger om teknologi-, internet- og computerhistorie, som er et emne, jeg interesserer mig for. Blandt andet fordi, flere af opdagelserne, diskussionerne og overvejelserne går igen i dag.

Derfor skrev jeg dette tweet:

Her er svarene

Fordi “sharing is caring”, og vi nærmer os den søde juletid, vil jeg selvfølgelig gerne dele alle de anbefalinger, jeg modtog, med dig.

Stor tak til alle jer, der bidrog.

Værsgo’:

(Du kan også se tweetene samlet i dette Twitter Moment.)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.