Jeg skal tale om Twitter med Poul Madsen – kom med dine forslag og råd

En gang i næste uge, er det planen, skal jeg tale Twitter med Poul Madsen, der er chefredaktør på Ekstra Bladet, da han gerne vil på Twitter og prøve kræfter med mediet.

I den forbindelse har jeg brug for al den input, jeg overhovedet kan få. Så derfor: Har du idéer, forslag, gode råd, do’s and don’ts etc omkring, hvordan han kan/skal bruge et medie som Twitter, så læg en kommentar herunder eller send en mail til lkj@eb.dk.

Jeg skal selvfølgelig nok lade være med at tage credit for jeres idéer, hvis nogen af jer skulle frygte det.

På forhånd tak 🙂

6 svar til “Jeg skal tale om Twitter med Poul Madsen – kom med dine forslag og råd”

  1. Pingback: Medieblogger
  2. Et Twitter-råd (som utroligt mange aviser ikke har fattet) er at få 20-30 kontoer. EB.fodbold, EB.danske.kendte, EB.internationale.kendte, EB.politik, EB.sport, EB.side9pigen, EB.kongelige m.m. Det er vigtigt at ange mange læsere, det er vigtigt at undgå at followers bliver trætte af tweets.

  3. Pingback: Medieblogger
  4. …og det link fik mig til at tænke på det næste råd. Del hver konto op i intens og ikke-intens. EB.fodbold.intens kan være den konto I har oprettet for fodboldnørderne, mens EB.fodbold.ikke.intens kunne være en konto jeg moderate fodboldentusiast gad følge med i (1-2-3 tophistorier om dagen og måske ethvert færdigt kampreferat i superligaen).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.