Livedækning fra paneldebat om links

Her vil du kunne følge med i livedækningen af DONA-debatmødet omkring links. I panelet sidder Anders Lassen, Infomedia og Digitale Publicister, Nicolai Thyssen, Information, Kasper Heine, BvHD, og ordstyrer er Henrik Føhns, DR.

12 svar til “Livedækning fra paneldebat om links”

 1. Pingback: Kim Elmose
 2. Pingback: Kim Elmose
 3. Nu så jeg ikke dig blandt tilhørerne, så skal vi ikke lade andre afgøre, om det var tamt?

  Det var ikke alt, der blev sagt, jeg fik liveblogget, fx svar på de spørgsmål jeg stillede — hvor jeg ikke vil sidde og klapre på tasterne, mens en paneldeltager svarer på noget, jeg har spurgt om.

  Jeg vil skyde på, at der var lige knapt 30 tilhørere. Ikke noget stort keynote-crowd, men helt perfekt til arrangementer som dette.

 4. Hej Lars

  Tak for gennemgang. Var der journalister til stede der dække diskussionen?

  vh Lasse

 5. Der var en journalist fra Computerworld (som næppe skriver om det, deres emneområde taget i betragtning) og en fra MediaWatch — som jeg håber skriver om det 🙂

 6. Pingback: Karin Hoegh
 7. Jeg synes det er fint at diskursen skifter fra:
  “at et link til andres indhold kan være en selvstændig udnyttelse af det, der linkes til” (som er de store mediers undskyldning for ikke at dybdelinke?)

  til:
  “Snylter de store medier ved, at de ikke linker til andet indhold, mens andet indhold linker til dem? Eller er vi ude i regulært stjæl af indhold uden kildeangivelse?”

  Mind the gap…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.