Medieblogger holder flyttedag – på en måde

TIl november er det efterhånden 10 år siden, jeg satte mig ned og skrev den første artikel her på Medieblogger: Velkommen til medieblogger.dk

Siden er der sket ikke så lidt her på siden. Der har været (synes jeg selv) mange gode artikler, kommentarer og debatter – og en pause hist og her.

Denne blog har været et virkelig godt sted for mig til at lære folk at kende; folk, der ligesom jeg selv er optaget af mediernes fremtid og mediebranchen digitale udvikling – både hvad angår produkter og forretningen og ikke mindst brugernes perspektiv.

Den kommende 10-årsfødselsdag betyder også, at det er på tide at gøre status og rydde lidt op hist og her. Og her har jeg besluttet, at jeg ikke længere vil udgive nyt indhold her på Medieblogger. Langt størstedelen af indholdet bliver dog liggende – så siden forbliver til en vis grad en form for en tidskapsel, der rummer et ufatteligt spændende tiår i mediebranchen.

Som du måske ved, er jeg begyndt at udgive artikler (og så småt podcast…) på larskjensen.dk – og det er også her, du kan læse mine artikler om medier i fremtiden. Her skriver jeg om medier, teknologi og mennesker – og laver en ugeopsamling indenfor de områder, som kan hjælpe dig med at få overblikket.

Jeg vil gerne sige en stor tak til jer, der har læst med – og især jer, der har skrevet kommentarer. Det har været en kæmpe fornøjelse, og jeg håber, I vil læse med på den nye destination 😊.

Du kan allerede nu læse nogle artikler mit nye website, som du ellers havde fundet her på Medieblogger – blandt andet:

Du kan følge larskjensen.dk via e-mail. Tilmeld dig nyhedsbrevet og få en fin håndskrevet mail, når der er nyt:Bemærk: Du får ikke en mail, så snart, jeg har udgivet nyt – i stedet samler jeg op og sender hyppigst en gang om ugen. Hvis du vil følge med og vide det, så snart, der er nyt skal du følge med via RSS-feed’et.

Skriv et svar